Beste leden,

Wij hopen dat het goed met jullie gaat, jullie gezond zijn en zullen blijven!

De start van 2020 was fantastisch, nieuwe apparatuur, feest rond ons 5-jarig bestaan en aankomende acties zoals de Get Fit Challenge. Je voelde de positieve energie in de club en bij jullie!

Tot we te horen kregen dat wij op 15 maart onze deuren moesten sluiten vanwege het Corona virus.

Wij hebben direct de ‘my wellness’ van Technogym ingezet om iedereen te voorzien van een personal coach. Je coach kan je helpen om thuis fit te blijven, stel je vragen via de app. Ook gebruiken wij Facebook en YouTube voor (Live) video’s om trainingen te kunnen volgen.

Achter de schermen hebben wij gekeken hoe wij u uit coulance kunnen compenseren in deze vervelende periode, aangezien u uw abonnement niet volledig heeft kunnen benutten.

Wij hebben besloten om iedereen die dat wenst een eenmalige voucher aan te bieden ter waarde van 1 maand abonnement. Wat kunt u met deze voucher? U kunt deze voucher inwisselen voor, drankjes, supplementen, personal training, merchandise, etc.

Zoals het er nu naar uitziet gelden de maatregelen tot en met 6 april, echter denken wij dat deze maatregelen verlengt zullen worden. Wij gaan ervan uit dat wij in ieder geval in de maand april onze deuren weer kunnen openen en u de voucher kan verzilveren. Uw abonnement zal tijdens deze periode van sluiting op de gebruikelijke wijze doorlopen.

Wij hopen allemaal deze vervelende periode snel achter ons te laten en iedereen zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen begeleiden op de sportschool!

Wij willen u hartelijk danken voor uw begrip en loyaliteit.

Namens het hele team van Fitness Center IJburg

Terms and Conditions