Mara

Mijn naam is Mara , Al bijna mijn hele leven lang ben ik actief met bewegen, sport , voeding, en op zoek naar een gezondere manier van leven om een betere lifestyle te bereiken

Op latere leeftijd ben ik vertrokken naar de Verenigde Staten (Florida, Hawaii en L.A. ) waar ik een aanvullende opleiding heb voltooid als Personal Trainer ACE- National Council aan de Honolulu- Hawaii Institute met een focus op Voeding en Anti- Aging concept op de Miami campus University.

Ik bezoek elk jaar converenties in het buitenland en volg cursussen in Nederland. Met mijn natuurlijke aanpak in voeding en Anti- Aging in combinatie met personal training kunnen we doelen bereiken zoals: afvallen, opbouwen van spiermassa , core training, cardio ,stabiliteit, blessures voorkomen en behandelen.

Fitness en specifieke sport training, er is niets mooiers om elke dag te mogen ervaren hoe het is om mensen te helpen, met persoonlijke aandacht, zowel mentaal als fysiek en 100% hun resultaat te zien behalen in elke vorm of situatie.

www.marabodyandmind.com       email: spx.mara@yahoo.com      tel.nr 06 844 24 691