Join every class with your all-in membership

Rooster

Vragen over groepslessen? mail naar Vera@fitnesscenterijburg.nl

Power

BODYPUMP


Bodypump is een spierverstevigende, functionele workout en de snelste manier om in shape te komen,sterker te worden en vet te verbranden. Door de vele herhalingen en het relatief lichte gewicht word je lichaam snel strakker. Een super leuke en populaire workout!

Bekijk rooster

GRIT STRENGTH


Grit Strength zal je tot het uiterste pushen en verder! Het is een High intensity interval training (HIIT) Hierbij worden intensieve trainingsblokken afgewisseld met korte rustmomenten. Als je super snel resultaat wil behalen dan heb je HIIT nodig om je conditie naar een hoger niveau te tillen en vet te verbranden.

Bekijk rooster

Moves

BOXING


Boxing en leuke tactische sport waarbij snelheid, coördinatie, conditie en core strength? centraal staan. Er is geen Full contact op het lichaam en hoofd dus zeer geschikt voor mannen en vrouwen. Een workout om helemaal jezelf in uit te leven!

Bekijk rooster

BUIKSPIERKWARTIER


Het buikspierkwartier is een 15 minuten durende training waarbij je de rechte en schuine buikspieren volop getraind worden. Niet nadenken gewoon doen! Na het buikspier kwartier kan je meteen door naar de Omnia circuit training voor een volledige workout!

Bekijk rooster

OMNIA CIRCUIT


Een leuke groepstraining waarin je meerdere oefeningen achter elkaar aan uitvoert voor verschillende spiergroepen met zo min mogelijk rust. Een goede circuit training zorgt voor een verbetering van de spierkracht en conditie en je verbrand veel calorieën in een korte periode!
geschikt voor de beginnende als ervaren sporter!

Bekijk rooster

LES MILLS RPM


RPM is een indoor cycling les en lijkt op wielrennen. Je fietst op lekkere beats over een afstand van 20 tot 25 kilometer gevarieerd, fictief terrein met beklimmingen en sprints.

De instructeur leert je alle basis bewegingen van het fietsen zowel in als uit het zadel, waaronder de verschillende handposities en hoe te

versnellen en te vertragen.

Bekijk rooster

SPINNING


Spinning is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. Spinning bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fiets en met je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen. Na een spinning les voel je je helemaal voldaan!

Bekijk rooster

CXWORX


BIJ CXWORX KRIJG JE EEN DYNAMISCHE TRAINING VOOR JE CORE (BUIK-, BIL- SCHOUDER- EN RUGSPIEREN) BIJ DEZE STOERE WORK-OUT WORD JE ZOWEL MENTAAL ALS FYSIEK UITGEDAAGD, CXWORX IS DE ULTIEME MANIER OM JE CORE STRAK IN VORM TE KRIJGEN. HET MAAKT JE STERKER DAN OOIT!

DIT ZIJN O.A DE VOORDELEN ALS JE CXWORX GAAT VOLGEN:

  • JE KERNSPIEREN WORDEN STERKER EN STRAKKER
  • VERBETERING BALANS EN MOBILITEIT
  • WERKT PREVENTIEF TEGEN BLESSURES
  • HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP JE HOUDING
  • JE VERLEGT JE FYSIEKE EN MENTALE GRENZEN
Bekijk rooster

Shape

ZUMBA


Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choregrafie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

Bekijk rooster

Balance

PILATES FLOW


Pilates Flow is een uitdagende les en is een combinatie van yoga en pilates, de oefeningen zijn op de maat van de muziek.

Aan het eind van de les is er tijd voor een relaxation.

Deze les is geschikt voor iedereen.

Bekijk rooster

VINYASA YOGA


Vinyasa yoga: in deze dynamische stijl verbinden we beweging met ademhaling. In de houdingen (asana’s) ligt de nadruk op kracht, core stability en balans. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over, in een flow, en we bewegen op het ritme van de adem. We eindigen de les altijd met ontspanning. Een aantal voordelen van vinyasa yoga:het vergroot je flexibiliteit, balans en kracht en het vermindert stijfheid in het lichaam. Het helpt je te focussen en te ontspannen.

Bekijk rooster

Jeugd

JEUGDFITNESS


Nog net even te jong om alleen de Fitness zaal in te gaan? kom dan naar deze les, onder begeleiding van een instructeur ga je lekker aan de slag met een gevarieerde training voor kids van 8 tot 14 jaar

Bekijk rooster